MHB Event Facilities verhuist naar Joure
vrijdag 8 juli 2022

MHB Event Facilities verhuist naar Joure

MHB Event Facilities uit Bolsward verhuist naar een nieuw te bouwen onderkomen in Joure. Duurzaamheid, bereikbaarheid en meer capaciteit voor het groeiende audiovisuele bedrijf zijn de belangrijkste redenen voor deze stap.

Marten Hylkema, directeur/eigenaar van MHB legt uit: “Omdat ons huidige pand in Bolsward te klein wordt hebben we de stoute schoenen aangetrokken en besloten nieuw te bouwen. We hebben gekozen voor een goed bereikbare locatie in Joure aan de Röntgenweg. Hiermee zitten we op een kortere reisafstand van de meeste van onze opdrachtgevers.”

Het nieuw te bouwen pand krijgt een oppervlakte van 3.250 m2 en is daarmee zes keer zo groot als de huidige locatie. Het pand wordt uitgerust met een hypermoderne studio van 250 m2, trainingsruimten, diverse werkplekken, een ruimte voor service en onderhoud en een centraal gelegen ontmoetingsruimte annex kantine.

De bouw start nog deze zomer. Naar verwachting kan MHB begin 2023 zijn intrek nemen in het nieuwe pand. MHB is als leverancier van goede apparatuur en vakmensen een visuele expert. MHB biedt LED, projectie, licht en playout aan evenementen en producenten. Dit kan vanuit een van de studio’s van MHB of iedere willekeurige locatie. Of dit evenement nu live, online of een combinatie van beide is.

Bron: MHB/BM

Bericht delen