Liberty Global kiest United als video on demand-partner
Dinsdag 20 februari 2018

Liberty Global kiest United als video on demand-partner

Liberty Global International heeft United aangewezen als één van de partners in het verwerken van video on demand-content voor meerdere Europese landen. United dankt de opdracht aan de jarenlange dienstverlening aan dochterbedrijf Ziggo, nu Vodafone Ziggo waar Liberty Global aandeelhouder is.

De afdeling United Digital Services verleent zijn diensten aan Liberty Global Operating Companies verspreid over Europa, te beginnen met Virgin Media Ierland en het merendeel van alle video on demand-content voor Vodafone Ziggo. United is gespecialiseerd in het inrichten en koppelen van de processen en systemen waarbij balans tussen automatisering en menselijk contact wordt gezocht.

“Wij hebben United gekozen als één van onze content processing partners vanwege hun hoogwaardige reputatie, innovatieve technologie en operationele perfectie. Wij vertrouwen erop dat deze relatie Liberty Global de mogelijkheid biedt de kwaliteit van service die wij onze klanten leveren verder te verbeteren”, aldus Conor Andrews, Content Operations Manager VOD Europe van Liberty Global.

United is trots op de samenwerking met Liberty Global, het grootste internationale tv- en breedbandbedrijf ter wereld. Het betekent strategisch een grote stap vooruit gezien het nog altijd groeiende aantal video on demand-diensten.

Bron: United/BM

Bericht delen