Kirsten Nijmeijer aangesteld als CHRO van NEP
woensdag 5 augustus 2020

Kirsten Nijmeijer aangesteld als CHRO van NEP

Kirsten Nijmeijer (44) is aangesteld als Chief Human Resources Officer van mediatechnologiebedrijf NEP the Netherlands. Zij is per 1 augustus gestart en volgt daarmee Daan van Pelt op die NEP na 12 jaar gaat verlaten voor een nieuwe uitdaging.

Kirsten Nijmeijer heeft ruimschoots ervaring in het HR vakgebied in onder andere de (fashion) retail en horeca industrie. Zo was zij eerder werkzaam als HR-directeur bij horecawerkgever Vermaat en bij MEXX Europe, en heeft zij verschillende leidinggevende en HR-management rollen vervuld bij WE Fashion en PVH Europe.

Kirsten Nijmeijer: “Ik heb heel veel zin om bij NEP te starten. Ik heb al een aantal dagen mogen meekijken en wat me opvalt is de passie en drive van mensen in deze organisatie. NEP is een mediatechnologiebedrijf, maar uiteindelijk maken de mensen achter de techniek het verschil. Het is een dynamische branche, en mijn doel is om een stevige basis leggen, zowel op het gebied van HR-administratie en arbeidsvoorwaarden, tot aan het verder definiëren en implementeren van een gezonde en fijne bedrijfscultuur. Ik zou graag willen dat iedereen bij NEP zichzelf kan zijn en iedere dag het beste uit zichzelf haalt. Ik geloof dat we alleen dan met elkaar de beste resultaten kunnen behalen, zowel individueel als voor het bedrijf.”

Ralf van Vegten, Managing Director NEP The Netherlands: “Ik ben heel blij dat Kirsten ons Senior Management team en onze HR afdeling komt versterken. Ik denk dat er op het gebied van HR bij NEP nog veel te winnen is als het gaat om onze systemen en inrichting daarvan. Daarnaast leggen we de laatste jaren veel meer nadruk op het persoonlijk contact en verbinding om samen met bijna 900 collega’s van verschillende afdelingen en locaties een groot team te vormen. Ik denk dat Kirsten heel goed begrijpt wat ons bedrijf en onze mensen nodig hebben en ik verheug me erop om samen met haar aan de slag te gaan om het beste voor onze mensen mogelijk te maken.”

Bron: NEP/BM

Bericht delen