Jeroen Bergman bestuurslid M7 Group
woensdag 6 juli 2022

Jeroen Bergman bestuurslid M7 Group

M7 Group meldt dat Jeroen Bergman is benoemd tot bestuurslid, verantwoordelijk voor content en business development. Hij zal Bert Habets vervangen die eind vorig jaar ontslag nam uit de M7 Board.

M7 Group is een aanbieder van betaaltelevisie met meer dan drie miljoen abonnees in acht Europese markten en eigendom van CANAL+ Group. Jeroen Bergman kijkt terug op een lange carrière in de media- en telco-industrie, waaronder 20 jaar bij Liberty Global, waar hij verantwoordelijk was voor alle programmering en contentacquisitie. Sinds 2019 leidde Jeroen commercieel Film1 en Filmbox in Nederland voor SPI International.

Hans Troelstra, CEO M7 Group zegt: “Ik ben erg blij om Jeroen aan boord te hebben, die enorme ervaring en kennis toevoegt op het gebied van bedrijfsontwikkeling en content-acquisitie, wat van grote waarde zal zijn gezien onze voortdurende evolutie van DTH-operator naar premium Pay TV en SVOD-provider.”

Als bestuurslid van M7 zal Jeroen in de eerste plaats verantwoordelijk zijn voor de acquisitie van content, terwijl hij ook het sluiten van contentpartnerschappen met belangrijke telecomoperators binnen de M7-footprint zal aansturen.

Jeroen Bergman voegt toe: “Ik ben erg enthousiast om deze nieuwe rol op mij te nemen en bij te dragen aan de transitie van M7 naar een premium content- en streamingprovider, voortbouwend op de schat aan ervaring en knowhow van CANAL+ Group. Ik ben er vast van overtuigd dat er voldoende ruimte is voor een onderscheidende hoogwaardige SVOD-propositie met een sterk Europees tintje, met respect voor lokale voorkeuren. Daarnaast zie ik veel mogelijkheden om samen te werken met telecombedrijven en hen te voorzien van op maat gemaakte content bricks.”

Bron: M7 Group/BM

Bericht delen