IBC2021 in RAI Amsterdam gaat gewoon door
woensdag 17 november 2021

IBC2021 in RAI Amsterdam gaat gewoon door

De vakbeurs IBC2021 zal definitief plaatsvinden van 3 tot en met 6 december in RAI Amsterdam. Dat heeft de organisatie van de International Broadcasting Convention dinsdag bekend gemaakt na de IBC Partnership Board-vergadering.

IBC-CEO Michael Crimp is blij dat de beurs en het congresprogramma doorgang kunnen vinden. “We hebben inmiddels al veel positieve reacties gehad van onze exposanten en de industrie op dit nieuws. Met honderden exposanten bieden we een actievol programma, toegankelijk voor alle beursbezoekers. Ik kan niet wachten om iedereen in december in Amsterdam te zien.”

Het expositiecentrum van de RAI zal een omheining krijgen en alle aanwezigen zullen binnenkomen via twee controlepunten, bij ingang D en in hal 5. Om toegang te krijgen tot de beurs moeten bezoekers hun QR-code tonen en voorafgaand vragen beantwoorden. Eenmaal binnen de ‘beschermde zone’ kunnen bezoekers zich vrij verplaatsen, wetende dat ze zich op een veilige plek bevinden.

Naast de beurs in Amsterdam organiseert IBC doorlopend hybride evenementen, die online te volgen zijn. Veel aspecten van broadcasting en media komen aan bod. Dat geldt ook voor thema’s als artificial intelligence, specifieke content, gerichter bereik en een betere interactie met doelgroepen.

Bron: BM

Bericht delen