Herman Steenhuis Sales Director bij Egripment
maandag 8 juni 2020

Herman Steenhuis Sales Director bij Egripment

Richard Villhaber, Vice President en Sales Director bij Egripment, heeft het bedrijf per 1 juni 2020 verlaten. Sinds die datum is Richard met Egripment gaan samenwerken als een onafhankelijke verkoopadviseur voor het CIS en Asia Pacific-gebied.

Herman Steenhuis is aangesteld als nieuwe Sales Director. Hij versterkt het team met zijn expertise en trackrecord. De klanten van Egripment hebben hem eerder ontmoet als International Sales Manager in 2016 en 2017 toen hij al voor Egripment werkte. Egripment is erg blij dat Herman terug is en weer deel uitmaakt van het team.

Philippe Tresfon, CEO van Egripment: “Herman Steenhuis brengt veel kennis en ervaring met zich mee. Vanwege zijn project- en marketing management en logistieke vaardigheden zien wij hem als een enorme aanwinst. Niet alleen als Sales Director maar ook als serieus lid van het Egripment Management Team. Zijn energie is aanstekelijk en daarom zie ik er naar uit om nauw met hem samen te werken! Tevens kijk ik ernaar uit om meer solide en vruchtbare (nieuwe) relaties over de hele wereld uit te bouwen met ons commerciële team.”

Herman Steenhuis: “Egripment biedt me een geweldige nieuwe vertrouwde uitdaging. Egripment is een mooi professioneel bedrijf waar kwaliteit, professionaliteit en service al bijna 50 jaar wereldwijd bekend staan als de ‘standaard’ in Camera Support. Ik kijk ernaar uit om samen met het jonge ervaren team Egripment verder te laten groeien.”

Bron: Egripment/BM

Bericht delen