Formule 1-race in Miami dit weekend gratis te bekijken
zaterdag 6 mei 2023

Formule 1-race in Miami dit weekend gratis te bekijken

F1 TV Pro heeft een 7-daagse proefperiode gelanceerd, waarmee nieuwe klanten een volledige week gratis kunnen kijken naar alle Formule 1-beelden die de streamingdienst te bieden heeft, inclusief de Grand Prix van Miami dit weekend.

Na deze zeven dagen wordt de proefperiode – tenzij deze tijdig opgezegd is – omgezet in een jaarabonnement. In aanloop naar de vijfde race van het seizoen, in Miami, heeft F1 TV Pro de nieuwe actie geïntroduceerd om potentiële klanten kennis te laten maken met het platform.

De streamingdienst geeft nieuwe klanten de kans om F1 TV Pro volledig gratis uit te proberen, alvorens de dienst wordt omgezet in een jaarabonnement van 64,99 euro per jaar – omgerekend 5,42 euro per maand. Tijdens deze proefperiode kun je gratis gebruik maken van alles wat F1 TV Pro te bieden heeft, inclusief de live streams van de Grand Prix van Miami.

De kennismakingsactie van F1 TV Pro kan uiterlijk tot 8 mei aanstaande worden aangevraagd. Het alternatief voor een abonnement op F1 TV is Viaplay. Deze dienst heeft de rechten in handen voor Nederland, en heeft ook meer te bieden. Zo kun je er ook films, documentaires en series bekijken, evenals andere live sporten waaronder darten en buitenlands voetbal. Daar betaal je wel meer voor. Viaplay kost 13,99 euro per maand, wat neerkomt op 168 euro per jaar. Viaplay biedt overigens momenteel de eerste maand aan voor 6,99 euro.

De finale van de race in Miami is zondag 7 mei te zien vanaf 21.30 uur.

Bron: GPfans.com/BM

Bericht delen