Emma Geelen Chief Operations Officer bij ODMedia
donderdag 2 juni 2022

Emma Geelen Chief Operations Officer bij ODMedia

ODMedia heeft aangekondigd dat Emma Geelen is benoemd tot Chief Operations Officer. Geelen gaat aan de slag in het Nederlandse hoofdkantoor van het bedrijf.

Met expertise in strategieontwikkeling en -uitvoering, procesoptimalisatie en operationeel management in de entertainmentindustrie, brengt Geelen enorme ervaring mee in haar nieuwe rol bij ODMedia. Na eerder bij VodafoneZiggo, BNN en ook ODMedia te hebben gewerkt, zorgt haar energieke aanpak en hands-on mentaliteit voor een momentum wat ODMedia verder zal versterken.

Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia: “Binnen de hoge ambities die ODMedia heeft, zijn we continu op zoek naar ervaren talent. Met Emma voegen we nog een pijler toe aan onze toch al sterke basis.”

Emma Geelen: “Dit zijn spannende tijden in het entertainmentlandschap, aangezien de OTT-markt booming is en ODMedia precies zich in het hart van de ontwikkelingen bevindt. Ik kijk ernaar uit om deel uit te maken van het volgende hoofdstuk en verder te schrijven aan het verhaal van ODMedia in dit steeds veranderende mondiale landschap.”

ODMedia, opgericht in 2004 door Sjef Pijnenburg, heeft strategische partnerschappen met alle wereldwijde VOD-platforms. Naast het aanbieden van het volledige scala aan technische leveringsdiensten, fungeert ODMedia als een aggregator voor de belangrijkste platforms, door het beheer van digitale rechten, het genereren van inkomsten, het ontwikkelen van doelgroepen en cross-promotie.

Bron: ODMedia/BM

Bericht delen