Dutchess Media start zender One World TV
maandag 20 juni 2022

Dutchess Media start zender One World TV

Dutchess Media, het recent gelanceerde Nederlandse zender- en contentbedrijf, start samen met de organisatie achter Tomorrowland de televisiezender One World TV.

Naast een breed aanbod aan elektronische muziek zendt One World TV deze zomer van 14 juli tot en met 3 augustus exclusief drie weken lang het Tomorrowland festival live uit. De zender biedt al vanaf begin juli veel Nederlandse kijkers toegang tot de beste Tomorrowland content via Ziggo, Samsung TV Plus, DELTA, Caiway, T-Mobile en Tele2.

One World TV brengt een interessante mix van muzikale vernieuwing en internationale dj’s zoals Lost Frequencies, Charlotte De Witte, Alesso, Diplo, Marshmello, Alan Walker, Dimitri Vegas & Like Mike en Kölsch.

De televisiezender is de eerste van een aantal nieuwe zenders van Dutchess Media, het nieuwe bedrijf van Arun Maljaars en Jefta Lentz. Met hun jarenlange ervaring in het creëren en distribueren van content voor partners bij mediapartijen, geeft het wijde netwerk dat ze met zich meebrengen Nederlandse televisiekijkers voor het eerst toegang tot het Tomorrowland festival.

Arun Maljaars, Managing Director Content & Channels bij Dutchess Media, legt uit: “Na twee jaar lang geen festivals, verdient Tomorrowland het om gedeeld te worden met een groot publiek. Via One World TV kunnen mensen in heel Nederland meegenieten met al het moois dat Tomorrowland te bieden heeft.”

“Al onze partners waren enthousiast over het concept om de eerste Tomorrowland editie sinds de lockdown te kunnen delen met hun doelgroep. De bevrijdende, feestelijke content spreekt een breed publiek aan, waardoor de zender vrijwel meteen in de line-up van de grootste Nederlandse televisiepartners is opgenomen”, voegt Jefta Lentz, Managing Director Business & Distribution bij Dutchess Media, toe.

Tomorrowland werd voor het eerst georganiseerd in 2005 en is sindsdien uitgegroeid tot één van de populairste en meest iconische muziekfestivals ter wereld. Het festival wordt elke zomer georganiseerd door de Belgische oprichters en broers Beers in het recreatiedomein De Schorre in Boom (België) en verwelkomt in 2022 meer dan 600.000 People of Tomorrow tijdens drie weekenden.

Bron: Dutchess Media/BM

Bericht delen