Desmet Studio’s en Amcast kiezen voor AFIBER
woensdag 17 augustus 2022

Desmet Studio’s en Amcast kiezen voor AFIBER

Desmet Studio’s en Amcast Webinar Solutions zijn gevestigd in Amsterdam aan de Plantage Middenlaan en worden actief ingezet als locatie voor audio, podcasts, televisie opnames, live uitzendingen, webinars en events.

AFIBER heeft een permanente internetverbinding geleverd met 4G mobiele data backup en technische ondersteuning bij live evenementen, zowel op locatie als op afstand.

Gehuisvest nabij Artis in het voormalige filmtheater Desmet met vier televisiestudio’s, verschillende audio- en podcaststudio’s en een studiocafé. Daarnaast bieden de locatie en team technische ondersteuning voor alle vormen van online uitzenden zoals webinars, talkshows, e-learning en bedrijfspresentaties.

Bekende televisieprogramma’s opgenomen op deze locatie zijn onder andere Million Dollar More (Amazon Prime en SBS6), Media Inside (BNNVARA), Eilandpraat (Expeditie Robinson – RTL 4), Promenade (NTR) en TopPop3 (AVROTROS).

Het zusterbedrijf Amcast Webinar Solutions biedt een totaalpakket van formatontwikkeling voor online-uitzendingen tot technische realisatie, zowel bij Desmet Studio’s als op ieder andere gewenste locatie. Meer informatie over Amcast vindt u op https://amcast.nl.

Arne Van Amerongen, Directeur Desmet Studio’s Amsterdam: “Ons team zet zich dagelijks in om de studio’s zo goed mogelijk in te zetten voor onze programmamakers, zakelijke en particuliere klanten. AFIBER heeft onlangs een hoogwaardige verbinding met internet opgeleverd waarmee de bandbreedte en beschikbaarheid op locatie sterk verbeterd zijn. Vanaf de eerste kennismaking tot en met de oplevering van de internetverbinding heeft ons team het werken met AFIBER als heel prettig en professioneel ervaren.”

Bron: Desmet Studio’s/BM

Bericht delen