De toekomst van VOD en faciliteiten op AV Festival
dinsdag 4 juni 2019

De toekomst van VOD en faciliteiten op AV Festival

Het AV Festival, op 12 en 13 juni in de Westergasfabriek in Amsterdam, kent weer een gevarieerd programma, met onder andere TECHx talks, OpenSet en CAMx. Zo komt Sjef Pijnenburg, CEO van ODMedia, aan het woord over de toekomst van video on demand.

Bedrijven als Ziggo, KPN, Dutch Film Works en Disney kloppen bij ODMedia aan voor video encoding, DVD en Blu-ray authoring, de bouw van complete video on demand platforms en levering aan VOD platforms als iTunes en Netflix. Wekelijks leveren zij hun diensten aan meer dan 200 partijen in 35 landen.

CEO Sjef Pijnenburg is één van de vele TECHx talk sprekers op het AV Festival. Andere namen zijn onder anderen Tom Titulaer (MediaMonks), René van Engelenburg (Dropstuff), René Delwel (CEO United), Ralf van Vegten (CEO NEP the Netherlands) en Emiel Gobes (mede-eigenaar Southfields).

Laatstgenoemde drie mannen gaan op woensdag 12 juni in op de laatste ontwikkelingen aan het facilitaire front. Deze Broadcast Media Society-sessie staat gepland tussen 15.00 en 16.00 uur. Meer informatie en aanmelden kan via www.avfestival.nl.

Bron: BM

Bericht delen