Corrino Studios partner SLAM! Koningsdag
donderdag 18 april 2019

Corrino Studios partner SLAM! Koningsdag

Corrino Studios zal de tv-registratie verzorgen van SLAM! Koningsdag. Het evenement is op 28 april te zien op SLAM! TV en is onder meer via de YouTube kanalen van SLAM! te volgen. De vorige editie van SLAM! Koningsdag trok meer dan 1,5 miljoen views online, daarnaast leverden de live-uitzendingen tijdens ADE meer dan 2 miljoen kijkers op.

“We zijn erg blij met de samenwerking, Corrino staat voor kwaliteit”, aldus Dennis Luken, festivaldirecteur van SLAM! Koningsdag. “En we kunnen onze tienduizenden bezoekers mee laten kijken met het spektakel dat we bieden op Koningsdag in Alkmaar.”

Directeur Jason van Gastel van Corrino: “SLAM! Koningsdag is het snelst groeiende festival van Nederland. We zijn er trots op om de komende jaren naast de tv-registratie van het evenement ook alle videocontent voor marketing doeleinden te produceren, zoals commercials, trailers, online video en natuurlijk de aftermovie.”

Corrino Studios heeft vestigingen in Amsterdam, London en Los Angeles en produceert video content voor artiesten en festivals: live events, streaming, social media clips en muziekdocumentaires. Corrino werkte met Lady Gaga, Kanye West, Armin van Buren, M.U.S.E. en vele andere artiesten.

Bron: SLAM!/BM

Bericht delen