Canon zoekt deelnemers voor de Noordkaap Challenge
Zondag 07 oktober 2018

Canon zoekt deelnemers voor de Noordkaap Challenge

De Noordkaap Challenge is een roadtrip voor het goede doel. Het project start op vrijdag 7 december 2018 live vanuit de NPO 3FM studio om vervolgens op woensdag 19 december weer in Nederland te finishen.

Tijdens dit avontuur komen deelnemers op de meest adembenemende plekken van Scandinavië en jagen ze het Noorderlicht achterna om uiteindelijk de ijzige Noordkaap te trotseren.

Gedurende de challenge halen de teams geld op voor 3FM Serious Request (oftewel het Rode Kruis) door diverse opdrachten te volbrengen. Aan de Canon Camera Crew de taak om dit 13-daagse spektakel op de best mogelijke manier vast te leggen. Als Canon Camera Crew member krijg je de nieuwste Canon apparatuur tot je beschikking en werk je nauw samen in teamverband. De gemaakte beelden worden ter plekke op de kanalen van Noordkaap Challenge gedeeld.

Heb jij een voorliefde voor reizen, ben je een echte teamplayer en wil je als gepassioneerd foto- of videograaf mee op pad als onderdeel van de crew van vrijwilligers? Meld je dan nu aan. Ga voor meer informatie naar www.noordkaapchallenge.com.

Bron: Canon/BM

Bericht delen