Canon breidt portfolio uit met full-frame zoomlenzen
woensdag 27 april 2022

Canon breidt portfolio uit met full-frame zoomlenzen

Canon introduceert vandaag haar eerste premium full-frame zoomlenzen voor professionele filmproducties: de Flex Zoom serie.

De CN-E20-50MM T2.4 L F / FP en CN-E45-135MM T2.4 L F / FP staan garant voor uitstekende prestaties voor HDR, 4K- en 8K-producties. Met de introductie van deze lenzen breidt Canon haar portfolio verder uit om tegemoet te komen aan de diverse behoeften van filmmakers.

De lenzen bieden filmmakers meer flexibiliteit en mogelijkheden om uit te kiezen en ondersteunen de registratie van hoogwaardige content voor uiteenlopende toepassingen. Beide lenzen hebben een constante en snelle T.2.4 lichttransmissie over het gehele zoombereik en bieden de brandpuntsafstanden die filmmakers kunnen gebruiken voor een breed scala aan producties.

Canon kondigt vandaag ook de introductie aan van de nieuwste 4K broadcast tv-lens, de UHD Digisuper 122AF, met een zoomverhouding van 122x en met Canon’s geavanceerde Auto Focus technologie, waarmee deze lens een enorm brandpuntbereik van 8.2 – 1000 mm heeft. Ook maakt Canon bekend dat er een firmware-update komt voor haar professionele referentiebeeldscherm – de DP-V1830 – die 4K HDR kwaliteitsbeheer ondersteunt voor high-end bioscoop- en broadcastproducties. Beide komen in juli 2022 beschikbaar voor gebruikers.

Bron: Canon/BM

Bericht delen