Broadcast Partners voegt 2wcom’s multi-channel cloud toe aan SmartRadio
vrijdag 14 januari 2022

Broadcast Partners voegt 2wcom’s multi-channel cloud toe aan SmartRadio

Broadcast Partners is verheugd de integratie aan te kondigen van 2wcom’s MoIN multi-channel cloud software in SmartRadio. Dat is de toonaangevende cloud radio production service in de radio-industrie. MoIN zal SmartRadio’s audio playout as-a-service mogelijkheden uitbreiden met het coderen en streamen van meerdere audio kanalen tegelijkertijd.

Robert-Jan van der Hoeven, CEO van Broadcast Partners: “We zijn erg blij om samen te werken met 2wcom om hun toonaangevende en robuuste audio-over-IP oplossing te integreren, wat onze SmartRadio de meest flexibele radioproductie-dienst maakt die momenteel beschikbaar is in de cloud.”

Leif Cipriani, CTO van 2wcom Systems GmbH: “Als partner zijn we verheugd dat Broadcast Partners heeft gekozen voor MoIN software om hun SmartRadio platform uit te breiden met verbeterde streaming en transcoding functies. SmartRadio integreert veel applicaties van bekende leveranciers en we zijn blij om deel uit te maken van het platform.”

Zowel Broadcast Partners als 2wcom zullen aanwezig zijn op de Hamburg Open beurs op 19 en 20 januari 2022. Broadcast Partners is te bezoeken op standnummer H.431 en 2wcom Systems GmbH op standnummer H.135.

Bron: Broadcast Partners/BM

Bericht delen