Zingende blind dates in Liedje op het Eerste Gezicht
woensdag 21 september 2022

Zingende blind dates in Liedje op het Eerste Gezicht

Als zingen je passie is én je op zoek bent naar de liefde, dan biedt Liedje op het eerste gezicht uitkomst. In deze nieuwe datingshow zingen singles op hun allereerste blind date een romantisch liefdesduet.

Lukt het om zingend de vonk te laten overslaan? Liedje op het Eerste Gezicht wordt gepresenteerd door Wendy van Dijk en Edsilia Rombley en is vanaf zaterdag 5 november om 20.00 uur te zien op SBS6.

In elke aflevering van Liedje op het Eerste Gezicht zien we hoe drie zangers en drie zangeressen elk drie duetten zingen. Ze dragen zelf een liedje aan: achter elke keuze schuilt een bijzonder verhaal. Tijdens de repetities met een professionele zangcoach reageren de singles op elkaars muzikale keuze.

Als de voorbereidingen zijn afgerond, is het moment aangebroken. Tijd om op te treden en om elkaar voor het eerst te zien. Beide singles starten met zingen en pas halverwege het duet volgt de reveal. Alsof dat moment niet al spannend genoeg is, moeten ze ook meteen met elkaar dansen, tijdens een instrumentaal stukje.

Passen niet alleen hun stemmen, maar ook hun moves bij elkaar? Is het liefde op het eerste gezicht… of zingt de liefde een toontje lager? De inner circle kijkt achter de schermen nieuwsgierig toe en geeft hun ongezouten mening aan de presentatrices. Ze zien de eerste warme gevoelens, maar spotten ook zeker de afknappers.

Elke aflevering eindigt met het onthullen welke duetten liefde hebben opgeleverd – en welke niet. Als twee singles voor elkaar kiezen, winnen ze een mooi geldbedrag om samen iets leuks mee te doen.

Liedje op het Eerste Gezicht wordt geproduceerd door Talpa Entertainment Productions en is mede mogelijk gemaakt door Lexa.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen