Zapp Your Planet vanaf nu wekelijks op NPO Zapp
maandag 14 september 2020

Zapp Your Planet vanaf nu wekelijks op NPO Zapp

In Zapp Your Planet, het programma over natuur- en duurzaamheid op NPO Zapp, gaan Zapp-presentatoren Manon Hoijtink, Remy Hogenboom en Toon Maassen op missie.

Ze weten een hoop over het klimaat, maar nog lang niet alles. Samen met de kijker gaan ze op ontdekkingstocht. Ze proberen nieuwe uitvindingen uit, ontmoeten slimme onderzoekers, spreken inspirerende klimaatstrijders en verzinnen ludieke acties.

Vanaf 18 september is Zapp Your Planet elke vrijdag rond 17.35 uur te zien op NPO Zapp. Manon, Remy en Toon ontdekken onder andere dat we van onze poep, die we normaal door de wc spoelen, mest kunnen maken om groenten beter te laten groeien. En dat het Grevelingenmeer in Zeeland een oase voor vogels, zeehonden en surfers lijkt, maar dat het onderwater net een kerkhof is.

Ook komen ze er achter dat er in afvalcontainers van supermarkten heel veel lekkere chocolade te vinden is, dat je in Nederland zeewier meteen uit de zee kunnen eten en dat je de wereld kunt redden door tweedehands kleding te kopen.

Bron: NTR/BM

Bericht delen