Voetbalshow Veronica Offside niet meer op vrijdag door langere Vandaag Inside
woensdag 5 april 2023

Voetbalshow Veronica Offside niet meer op vrijdag door langere Vandaag Inside

De voetbaltalkshow Veronica Offside met Wilfred Genee is vanaf nu niet meer op vrijdag te zien, omdat de uitzending van Vandaag Inside langer gaat duren, meldt Talpa.

Genee, René van der Gijp en Johan Derksen meldden dinsdag in Vandaag Inside dat ze vanaf deze week een langere vrijdaguitzending zullen maken. Deze begint al om 20.30 uur op SBS6, het tijdstip waarop Genee tot vorige week nog Veronica Offside maakte. Voortaan is er alleen nog een uitzending van de voetbaltalkshow op maandagavond.

Een Talpa-woordvoerder bevestigt dat de wijzigingen vanaf 7 april ingaan. Het gat dat Veronica Offside op vrijdagavond op Veronica achterlaat, wordt opgevuld met reality tv.

Veronica Offside is sinds vorige zomer op tv. Het programma is de opvolger van Veronica Inside, het voetbalprogramma dat Genee eerder maakte met Derksen en Van der Gijp. De nieuwe show werd in het leven geroepen omdat het trio in Vandaag Inside voornamelijk andere onderwerpen bespreekt. In Veronica Offside zijn Andy van der Meijde, Wesley Sneijder en Wim Kieft de vaste gasten.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen