Veronica Magazine omgedoopt in Veronica Superguide
dinsdag 25 mei 2021

Veronica Magazine omgedoopt in Veronica Superguide

Het programmablad Veronica Magazine heet vanaf nu Veronica Superguide. Het blad is sinds april 2020 onderdeel van het Vlaamse DPG Media.

De makers melden: ‘Een vernieuwd merk, maar toch ook vertrouwd. Veronica Magazine en Superguide hebben de handen ineengeslagen en gaan samen door. Dat betekent dat Veronica Superguide nu ook wekelijks als blad verschijnt.’

“Veronica Superguide is sinds een paar jaar het online zusje van Veronica Magazine, een merk dat sinds de jaren zeventig de beste tv-gids van Nederland maakt. Vanaf vandaag gaan deze merken door als Veronica Superguide, en daar zijn we laaiend enthousiast over. We hebben een nieuwe naam, maar zijn net zo eigenwijs”, aldus hoofdredacteur Debby Nobel.

In het jaar 2000 had Veronica Magazine een oplage van 1.115.916 exemplaren. Dat was in 2020 gedaald tot 165.016 exemplaren. DPG Media hoopt dat het aantal abonnees gaat stijgen door de vernieuwing. In het nieuwe nummer van Veronica Superguide is een interview te vinden met André Hazes jr. Die gaat bovendien een maandelijkse column schrijven in het blad.

Bron: BM

Bericht delen