Van onschatbare waarde met Dionne Stax bij MAX
dinsdag 15 augustus 2023

Van onschatbare waarde met Dionne Stax bij MAX

Dinsdag 26 september is het MAX-programma Van onschatbare waarde terug. Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan één van de zes experts.

Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug. De presentatie is in handen van Dionne Stax. In het nieuwe seizoen van Van onschatbare waarde opent Paleis Soestdijk opnieuw haar deuren voor het programma. De experts verheugen zich op de komst van verkopers met bijzondere objecten.

Nieuwe experts
Er zijn dit seizoen twee nieuwe experts: de broers Sebastiaan en Roeland Kramer. De handel in antiek is de broers Kramer met de paplepel ingegoten. Van Delfts blauw, glazen, sieraden, tafelzilver en bodemvondsten tot antieke klokken en horloges; de broers zijn echte alleseters. Verder zijn experts Arnold Wegh, Bert Degenaar, Bas Jonker en Bianca Frölich weer te zien.

Lodewijk is de eerste verkoper in dit nieuwe seizoen. Hij heeft een 17e eeuws schilderij meegenomen. Stuk voor stuk zijn de experts onder de indruk, maar wie gaat het bedrag betalen dat Lodewijk in zijn hoofd heeft?

Olly is 95 jaar oud en al 65 jaar werkzaam als restaurateur. De ivoren krab die hij wil verkopen stond – zolang hij zich kan herinneren – in het atelier van zijn vader. Wie van de experts slaat zijn slag en gaat met deze krab naar huis?

Van onschatbare waarde is vanaf dinsdag 26 september om 21.30 uur te zien bij MAX op NPO 1. Er verschijnen zes afleveringen.

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Elvin Boer/MAX

Bericht delen