SBS6 zoekt jong zangtalent voor nieuwe talentenjacht Ministars
woensdag 3 augustus 2022

SBS6 zoekt jong zangtalent voor nieuwe talentenjacht Ministars

Een videoduet zingen met Dua Lipa, Beyoncé of Justin Bieber, met Maan, Snelle of Davina Michelle? Daar kun je als onbekend aanstormend talent alleen maar van dromen.

In de nieuwe talentenjacht Ministars gaat voor een aantal kids tussen de acht en veertien jaar die droom in vervulling, en wordt het onmogelijke mogelijk gemaakt: zingen met je grootste idool. De presentatie van deze nieuwe feelgood muziekcompetitie ligt in handen van Wendy van Dijk en Britt Dekker. Een jury beoordeelt de optredens en het beste jonge zangtalent kan een spaarrekening winnen van 25.000 euro.

Nog nooit eerder kregen kinderen zo’n unieke kans: een videoduet zingen met een superster. Het zangtalent zingt samen met de videoclip van de superster mee, dit gebeurt zonder dat die artiest in de studio aanwezig is. Ze staan dus niet samen op het podium, maar zijn wel samen in beeld te zien; voor altijd verbonden in een nieuw en onvergetelijk optreden.

Meedoen kan met een pitchfilmpje waarin te zien is – en vooral te horen – hoe goed het jonge talent kan zingen, met WIE hij of zij graag een duet wil opnemen en natuurlijk waarom. Hoe origineler het filmpje, hoe groter de kans om uitgekozen te worden! Aanmelden, uiteraard met toestemming van de ouders, is hier mogelijk.

Ministars is een productie van Talpa Entertainment Productions. Uitzendingen: komend voorjaar (2023) op SBS6.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen