SBS6 komt met De VriendenLoterij Dansmarathon
donderdag 11 februari 2021

SBS6 komt met De VriendenLoterij Dansmarathon

SBS6 presenteert later dit jaar het grootste, zwaarste en vooral langste dansspektakel ooit, live op de Nederlandse televisie. Tijdens De VriendenLoterij Dansmarathon dansen honderd koppels op de muziek van bekende dj’s en artiesten.

Slechts één koppel wint een enorme geldprijs. Dat is het koppel dat als laatste dansend op de dansvloer staat. Maar, nog belangrijker: er wordt gedanst voor een goed doel. Als de omstandigheden het toelaten, is het evenement deze herfst te zien bij SBS6. Welk danskoppel is the last one standing?

De VriendenLoterij Dansmarathon is een heuse uitputtingsslag. De loodzware wedstrijd start met honderd koppels. De muziek is opzwepend en de sfeer uitgelaten, maar vijftig uur achter elkaar dansen met slechts een paar korte pauzes – dat is nogal een uitdaging. De vermoeidheid slaat keihard toe, blessures zijn onvermijdelijk… om nog maar te zwijgen over de stemming onderling. Verslappen is geen optie: strenge scheidsrechters houden de koppels scherp in de gaten, om te controleren of ze genoeg in beweging blijven.

De VriendenLoterij Dansmarathon is meer. Het is een nationale actie, in samenwerking met de VriendenLoterij. Hiermee wil de loterij het goede werk van de goede doelen die zij steunen onder de aandacht brengen bij een breed publiek. Voor welk goed doel deze actie wordt opgezet zal later bekend gemaakt worden.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen