Sam Hoevenaar creative director bij Stepping Stone
woensdag 5 januari 2022

Sam Hoevenaar creative director bij Stepping Stone

Stepping Stone Producties heeft Sam Hoevenaar (verslaggever Koninklijk Huis) aangetrokken als creative director. Eind 2021 maakten zij samen al de succesvolle documentaire Amalia: tiener op weg naar de troon voor Net5.

Sam Hoevenaar (29) zal zich gaan richten op de ontwikkeling van series en documentaires voor met name streamingdiensten en VOD. Daarnaast blijft zij werkzaam als verslaggever Koninklijk Huis voor diverse opdrachtgevers waaronder LINDA.

Sam wordt toegevoegd aan het creative team van Stepping Stone, naast Daisy van der Lans (non fictie) en Achraf Koutet (fictie). Sam Hoevenaar: “Mooi om na het maken van de documentaire over prinses Amalia de samenwerking voort te zetten! Ik kijk er enorm naar uit om samen met de andere creatieve makers bij Stepping Stone Producties nieuwe programma’s te gaan ontwikkelen.”

Marlies van Amerongen (producent): “Sam is een zeer getalenteerde jonge maker. We zijn ontzettend blij dat we onze samenwerking op deze manier kunnen bekrachtigen. We zien uit naar de komende tijd waarin we al een aantal prachtige producties op de rol hebben staan.”

Bron: Stepping Stone Producties/BM

Bericht delen