Rob Kemps gaat programma maken met Bouke Scholten
maandag 21 augustus 2023

Rob Kemps gaat programma maken met Bouke Scholten

Zanger en programmamaker Rob Kemps gaat een programma maken met Bouke Scholten, die afgelopen februari grote bekendheid kreeg dankzij het programma The Tribute: Battle of the Bands. Bouke en zijn The ElvisMatters Band wonnen toen de zangcompetitie.

Het is de bedoeling dat Kemps en Scholten afreizen naar Amerika voor een muzikale docureeks voor SBS6. Voor die zender maakte het gezicht van Snollebollekes eerder programma’s als The Wheel, De 10 Vragen en, als vervanger van Linda de Mol, Ik Hou van Holland.

Met Matthijs van Nieuwkerk maakte hij voor BNNVARA twee reeksen van Chansons! over hun gezamenlijke liefde voor het Franse levenslied. Hoe het nieuwe programma eruit gaat zien en gaat heten, is nog niet bekend. De opnames zouden binnenkort al zijn, maar SBS6 zelf houdt een slag om de arm.

“We zijn inderdaad bezig met de ontwikkeling van een nieuw programma met Bouke Scholten en Rob Kemps. De ontwikkelingen bevinden zich nog in een pilotfase. Zodra we in een stadium komen dat daar vanuit ons meer over te vertellen is, dan zullen we dat doen”, aldus een woordvoerder van SBS6.

Bron: Televizier/BM
Foto: William Rutten/Talpa

Bericht delen