Presentator en programmamaker Luuk Dresen (27) overleden
maandag 27 juni 2022

Presentator en programmamaker Luuk Dresen (27) overleden

De Amsterdamse presentator en programmamaker Luuk Dresen is gisteren op 27-jarige leeftijd overleden. Dresen was onder meer presentator van het populaire YouTube-kanaal Nieuwe Gasten.

Luuk werkte voor Talpa Network. Hij presenteerde daarvoor de online serie Hart op de Tong van Hart van Nederland, was sinds afgelopen april het gezicht van het YouTube-kanaal Nieuwe Gasten en lanceerde in mei samen met Solange Dekker de podcast H van Hetero op Talpa’s eigen audioplatform JUKE.

Dresen is in zijn woonplaats overleden als gevolg van een noodlottig ongeluk, zegt zijn manager Cyriel Marijnissen. “Ik kan het gewoon niet geloven. Je wereld staat in één klap stil. Ik kan het amper bevatten.”

Zijn overlijden werd vanochtend bekendgemaakt op zijn Instagrampagina. “Luuk was enorm getalenteerd en zat vol ideeën en plannen. Hij was er altijd voor anderen en zo zullen we hem herinneren”, staat er bij een foto van Dresen.

Verschillende bekende Nederlanders reageren op zijn overlijden. Zo schrijft presentatrice Chantal Janzen: “Ongelooflijk wreed en hard. Dankjewel lieve Luuk, voor alle mooie momenten.”

Bron: NOS/BM

Bericht delen