PowNed komt met documentaires over Max Verstappen
woensdag 16 augustus 2023

PowNed komt met documentaires over Max Verstappen

Fans van F1-wereldkampioen Max Verstappen kunnen hun hart ophalen, want Omroep PowNed zendt op 24 en 25 augustus de tweedelige documentaire Verstappen – Lion Unleashed uit op NPO 1.

Vanaf 18 september komt PowNed ook met het drieluik Max Verstappen: Anatomy of a Champion op NPO 3. Beide series zijn straks tevens te streamen op NPO Start.

Verstappen – Lion Unleashed
In Verstappen – Lion Unleashed blikt de Nederlandse superster samen met zijn vader Jos en manager Raymond Vermeulen terug op het zinderende Formule 1 seizoen van 2021 en hoe Max een wereldkampioen werd. In het tweede deel kijken Max, zijn vader Jos, zijn manager Raymond Vermeulen en David Coulthard terug op het recordbrekende seizoen 2022, waarin Max zijn tweede wereldkampioenschap behaalde.

Max Verstappen: Anatomy of a Champion
Max Verstappen werd geboren in een familie van autocoureurs en risiconemers. De verwachtingen waren altijd hoog gespannen. Zijn jeugd kende zowel opoffering als onvoorwaardelijke liefde en heeft hem gemaakt tot de kampioen die hij nu is. Deze serie biedt een kijkje achter de schermen van het leven van Max Verstappen. We zijn bij zijn reizen, fotoshoots, voorbereidende gesprekken en uiteraard de wedstrijden. Ook reflecteren Max en zijn familie over zijn opvoeding; het fundament voor zijn succes.

Verstappen – Lion Unleashed is geproduceerd door Viaplay en wordt donderdag 24 en vrijdag 25 augustus om 17.20 uur uitgezonden op NPO 1. De driedelige serie Max Verstappen: Anatomy of a Champion is geproduceerd door Pulse Production en is vanaf maandag 18 september wekelijks om 21.12 uur te zien op NPO 3.

Bron: PowNed/BM
Foto: Viaplay

Bericht delen