Paul de Leeuw presenteert Knoop & de Leeuw
donderdag 1 december 2022

Paul de Leeuw presenteert Knoop & de Leeuw

Na het Knoop Gala en Knoop in je zakdoek zet de NTR de traditie voort en komt de omroep dit jaar met een nieuwe Knoop-variant: Knoop & de Leeuw.

Presentator Paul de Leeuw gaat vanaf 19 december in een dagelijkse talkshow op NPO 1 in gesprek met spraakmakende gasten, met én zonder een verstandelijke beperking. Met een goede dosis humor en enthousiasme blikken Paul en zijn tafelgasten terug op de grote momenten van het afgelopen jaar.

Niet alleen voor, maar ook achter de schermen bestaat het team deels uit mensen met een beperking, van redacteuren tot opnameleider, van visagist tot publieksopwarmer. Het belooft een wervelende, feestelijke week te worden vol verrassingen. Met mooie gesprekken, bijzondere duo-optredens, er wordt stilgestaan bij dé kersttrends van het moment en de huisband Wimpie & de Domino’s zorgt voor de muzikale noot.

Paul verheugt zich op de opnames: “Een langgekoesterde wens gaat in vervulling met deze speciale show voor iedereen, door iedereen, met of zonder handicap.”

Knoop & de Leeuw is coproductie van de NTR en MediaLane. De uitzendingen zijn dagelijks van 19 tot en met 23 december te zien om 19.05 uur op NPO 1

Bron: NTR/BM
Foto: NTR

Bericht delen