Ode aan André Hazes in nieuw SBS6-programma Hazes Is De Basis
woensdag 19 januari 2022

Ode aan André Hazes in nieuw SBS6-programma Hazes Is De Basis

In het nieuwe muzikale programma Hazes Is De Basis, gepresenteerd door Jeroen van der Boom, brengen ruim twintig artiesten een geheel eigen bewerking van originele Hazes-evergreens.

Rachel Hazes heeft onder anderen Tino Martin, Guus Meeuwis, 3J’s, O’G3NE, Holly Mae Brood, en Kris Kross Amsterdam gevraagd om écht een eigen draai te geven aan hun favoriete Hazes hit. Het authentieke van het origineel wordt gecombineerd met de herkenbare sound van de artiest.

Nummers als Kleine Jongen, De Vlieger en Het Is Koud Zonder Jou zullen de revue passeren. Hazes Is De Basis is vanaf zaterdag 26 februari om 20.00 uur te zien op SBS6.

André Hazes zou afgelopen zomer 70 jaar geworden zijn, en dat kan Rachel Hazes niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigt zij ruim twintig artiesten uit om aan de slag te gaan met het repertoire van Nederlands grootste volkszanger. Dit levert de meest verrassende bewerkingen op; van reggae tot rap, van salsa tot soul. Alles kan, zolang Hazes maar de basis blijft.

Wekelijks komen uiteenlopende artiesten als Trijntje Oosterhuis, Anita Meyer, Elske DeWall, Samantha Steenwijk, Kenny B & Beef, Karsu, Belle Pérez, Loïs Lane en Ellen ten Damme langs. Samen brengen zij verschillende Hazes klassiekers onder begeleiding van de Marcel Fisser-band opnieuw tot leven en halen zij persoonlijke herinneringen aan André en zijn muziek op.

Hazes Is De Basis wordt geproduceerd door RIME/ME MediaHouse.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen