Wintercampagne van Omroep MAX
zaterdag 17 december 2022

Wintercampagne van Omroep MAX

MAX is er, óók in de winter! Met deze slogan laat de omroep zien er te zijn. In een tijd die door veel mensen als fijn en gezellig wordt ervaren, maar ook somber en eenzaam kan zijn.

MAX is aanwezig, verhoogt de feestvreugde en zorgt voor afleiding op televisie, radio en online. Dit alles wordt benadrukt met een campagne. Vertrekpunt is de website MAXiser.nl, daarop is het complete aanbod te vinden.

Voor de wintercampagne gaan verschillende MAX-kerststerren naar de befaamde baktent om een mooi kerstbaksel te creëren. De omroep viert immers de tiende verjaardag van Heel Holland Bakt. De tent is volledig in kerstsfeer en iedereen trekt zijn/haar mooiste kerstoutfit én bakschort aan.

Nadat Jan Slagter het welbekende startschot geeft, gaan André van Duin, Janny van der Heijden, Robèrt van Beckhoven, Martine van Os, Dionne Stax, Carrie ten Napel, Özcan Akyol, Daniel Dekker, Sander Zwiep en Jurgen van den Berg vol enthousiasme aan de bak. De feestvreugde wordt verhoogd met de winterversie van Als de zon schijnt, de speciaal voor MAX geproduceerde uitvoering van André van Duins hit.

Het eindresultaat is de komende weken veelvuldig te zien op de verschillende kanalen en nu al via de video hieronder. De campagne bestaat verder onder meer uit een kerstkaartenactie en online campagne.

Jan Slagter, directeur Omroep MAX: “De feestdagen vieren we samen. Met deze campagne benadrukken we de warmte en gezelligheid die we iedereen toewensen. Maar uiteraard hebben we ook aandacht voor ouderen die het moeilijk hebben, in binnen- en buitenland. Deze mensen mogen en kunnen we niet vergeten. We doen wat we kunnen met MAX Maakt Mogelijk en zorgen voor afleiding en vermaak met een divers aanbod op televisie, radio en internet.”

Bron: Omroep MAX/BM
Foto: Sander Mulkens/MAX

Bericht delen