Nederlandse chef-koks in spannende kookwedstrijd Snackmasters
dinsdag 13 april 2021

Nederlandse chef-koks in spannende kookwedstrijd Snackmasters

In het nieuwe programma Snackmasters nemen wekelijks twee koks het tegen elkaar op om een iconische snack zoals een sultana en hamka’s zo identiek mogelijk na te maken. Wie van de chefs wordt de winnaar van het eerste seizoen?

Deze afvalrace wordt gepresenteerd door Martijn Krabbé en Miljuschka Witzenhausen. Snackmasters is vanaf dinsdag 27 april wekelijks te zien om 20.30 uur bij RTL 4. Er verschijnen zeven afleveringen en IDTV is de producent.

In Snackmasters gaan acht chef-koks de strijd met elkaar aan om een iconische snack zo identiek mogelijk na te maken. Miljuschka neemt de kijker elke week mee naar de fabriek waar de originele snack gemaakt wordt en Martijn gaat langs bij de chefs, die vanuit hun eigen restaurantkeuken de snacks proberen na te maken.

Bobby Rust, Ron Blaauw, Jacob Jan Boerma, Dennis Huwaë, Hans van Wolde, Margo Reuten, Richard van Oostenbrugge en André Gerrits zijn de acht chefkoks die strijden om de titel Snackmaster 2021.
Snackmasters
Van hartige tot zoete snacks
In het kookprogramma draait het om hartige en zoete snacks waarvan we allemaal weten hoe ze smaken, maar hoe worden deze snacks gemaakt en met welke ingrediënten? De competitieve chefs zetten alles op alles om vanuit hun kennis, ervaring, smaak en gevoel het fabrieksproces te evenaren en het geheim van de snack (onder tijdsdruk) te kraken.

De chef waarvan zijn/haar snack het dichts bij het origineel zit, gaat naar de volgende ronde. Wie doorgaat en wie afvalt wordt bepaald door de makers van de originele snack. Welke chef kroont zich uiteindelijk tot Snackmaster 2021?

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Mark Engelen/RTL

Bericht delen