dinsdag 16 januari 2018

Meercamera Team en DutchView samen verder

De meercamerabedrijven van TEAM Facilities en DutchView gaan samen verder. DutchView ENG en TEAM ENG blijven aparte merken en de techniek van DutchView Postproduction en ParkPost wordt gekoppeld. DutchView ENG en TEAM ENG worden niet samengevoegd. Beide bedrijven zullen elkaar waar mogelijk aanvullen.

Het meercamerabedrijf van TEAM Facilities wordt onderdeel van DutchView Meercamera. De integratie is 1 juli vrijwel volledig uitgevoerd. Alle meercameradiensten gaan verder onder de naam DutchView Multicam. Georgette Schlick, CEO DutchView: “De creatieve meercamera-aanpak van TEAM is een mooie aanvulling op de ervaringrijke en innovatieve organisatie van DutchView Meercamera. Onder de vlag DutchView Multicam bundelen we ‘best of both worlds’ en biedt het nieuwe DutchView Multicam haar klanten een volledig, zeer ervaren en innovatief meercamerapakket.”

Michiel van Duijvendijk, CEO van de postproductieactiviteiten, waaronder ParkPost, DutchView Postproduction, Avi-Drome en Glasvezelring Hilversum vallen: “Eind mei 2011 verhuist DutchView Postproduction naar het Mediacentrum op het Media Park in Hilversum, en wordt dan technisch gekoppeld aan de infrastructuur van ParkPost. Hierdoor ontstaat voor alle onder CMI vallende postproductiebedrijven een efficiënte en eenduidige werkwijze. De bedrijven ParkPost en DutchView Postproduction blijven beiden bestaan. Ze behouden ieder hun eigen naam en eigen medewerkers. Alle processen tussen beide montagebedrijven zijn volledig uitwisselbaar (tapeloos), waardoor onze klanten zowel in Hilversum als in Amsterdam de volledige functionaliteit van alle postproductiediensten tot hun beschikking hebben. De postproductiebedrijven binnen CMI leveren naast de bekende montage- en audiofaciliteiten onder andere ook assetmanagementsystemen, encoding- en streamingfaciliteiten en datacenteroplossingen

Schlick: “Om de organisatiekracht en innovatiepower van al onze bedrijven goed te combineren en ervoor te zorgen dat we onze klanten meenemen in wat de techniek van de toekomst te bieden heeft, lanceren we 1 juni DutchView NEXT. Binnen DutchView NEXT worden innovatieve initiatieven uitgewerkt om ontwikkelingen als ‘groen’, 3D en studioautomatisering snel, succesvol en in samenwerking met onze klanten succesvol te maken.”

Bron: DutchView/Broadcast Magazine

Bericht delen