Marieke Elsinga presenteert The Jump bij RTL 4
donderdag 21 september 2023

Marieke Elsinga presenteert The Jump bij RTL 4

Wie haalt de overkant van de veertig meter lange brug? En wie moet een verkeerde keuze bekopen met een val van meters hoog? Dat zijn vanaf zaterdag 21 oktober wekelijks de cruciale vragen in de spannende quiz The Jump.

Dit alles onder leiding van presentatrice Marieke Elsinga. Zij meldt: “Het decor ziet er spectaculair en groots uit. Ik heb onwijs veel zin in dit nieuwe programma. De hele stellage met de brug past echt maar nét in de studio. Voor de kandidaten wordt dit zenuwslopend. Niet alleen de spanning van de quiz, maar ook het risico om meters naar beneden te vallen. Ik heb een testsprong mogen maken en kan je vertellen: het is doodeng!”

Over The Jump
Deze nieuwe kennisquiz balanceert tussen kennis en geluk. In elke ronde strijden vijf kandidaten met stalen zenuwen om tien rijen van valluiken te overleven en zo de overkant van de brug te halen en hiermee kans te maken op € 50.000,-. Op de valluiken staan stellingen over de meest uiteenlopende onderwerpen. Welke stelling is juist? En welke niet? Maak je keuze en waag de sprong: bij een juiste keuze blijf je staan, maar kies je verkeerd, dan volgt een huiveringwekkende val en lig je uit het spel. De kijkers thuis kunnen, zonder risico, meespelen met de kandidaten in de studio en zo hun eigen kennis vergroten.

The Jump is een format van Talpa Concepts, wordt geproduceerd door Talpa Studios en is vanaf zaterdag 21 oktober 2023 wekelijks te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: William Rutten/RTL

Bericht delen