Marcel Beerthuizen benoemd tot directeur Ziggo Sport
woensdag 21 juli 2021

Marcel Beerthuizen benoemd tot directeur Ziggo Sport

Per 1 september start Marcel Beerthuizen in de functie van directeur Ziggo Sport. Beerthuizen is gespecialiseerd in sport sponsorship en marketing, en is daarnaast fanatiek sportfan. Met zijn bureau bigplans adviseerde hij merken in de wereld van partnership marketing, zoals ING en HollandCasino. Daarvoor heeft hij onder andere het bureau TBWA\Brand Experience Company opgericht en geleid.

Marcel Beerthuizen: “In deze rol, op het snijvlak van sport, media en marketing, kan ik al mijn kennis en ervaring inzetten die ik in de afgelopen jaren heb opgedaan. Het maakt me trots dat ik Will Moerer mag opvolgen en samen met het team van Ziggo Sport ga werken aan de toekomst.”

Marcel is de opvolger van Will Moerer, die in 2015 startte als directeur van Ziggo Sport. “Na ruim vijf geweldige jaren bij Ziggo Sport ga ik genieten van mijn prepensioen. Ik ben trots dat de zender in deze tijd als best bekeken sportzender een plek heeft verworven in de harten van Nederlandse sportliefhebbers. Nu is het tijd voor een nieuwe fase waarin de zender verder kan groeien. Marcel is met zijn ervaring en netwerk in zowel de Nederlandse sport als het Nederlandse bedrijfsleven de juiste persoon om deze groei te begeleiden. Ik wens hem daarbij alle succes.”

Ziggo Sport moest de laatste maanden toezien hoe de zender onder andere de uitzendrechten heeft verloren van de Formule 1, NBA basketbal en de Engelse voetbalcompetitie Premier League. Er zijn dus interessante uitdagingen voor Marcel Beerthuizen.

Bron: VodafoneZiggo/BM

Bericht delen