Livestream van bekendmaking Mediapersoon van het Jaar
maandag 9 januari 2023

Livestream van bekendmaking Mediapersoon van het Jaar

Wie wordt de opvolger van André van Duin als Omroepman van het Jaar 2021, de begeerde prijs van mediavakblad BM? De komiek/presentator zelf maakt dat bekend op maandag 9 januari in Beeld & Geluid in Hilversum.

De bekendmaking is te volgen via een livestream. Die is maandagmiddag hier te bekijken vanaf 16.00 uur.

Van Duin gaf zelf de voorzet: eigenlijk best gek om in deze tijd van inclusie nog steeds te spreken van Omroepman of -vrouw, moest dat niet gewoon ‘mens’ zijn? Daarop doordenkend en om meteen ook het traditionele begrip ‘omroep’ te verbreden, kwam de redactie van BM uiteindelijk tot de titel Mediapersoon van het Jaar.

Voorafgaand aan de officiële huldiging in de Theaterzaal zal André van Duin samen met Beeld & Geluid-directeur Eppo van Nispen tot Sevenaer een mediaquiz presenteren met vier bekende mediakoppels, waarin het sombere jaar 2022 toch van de nodige lichtpunten en humor wordt voorzien. Na de even speelse als leerzame quiz zal de wisselbeker rond 16.45 uur aan de nieuwe Mediapersoon van het Jaar worden overhandigd en kan na ongetwijfeld mooie dankwoorden het glas worden geheven op de winnaar.

Bekijk de livestream hier.

Bron: BM

Bericht delen