dinsdag 16 januari 2018

Kunzeler legt de lat hoog

Suzanne Kunzeler is net benoemd als netmanager van NPO 3 en wordt in het septembernummer van Broadcast Magazine uitgebreid aan de tand gevoeld door Annemiek Schrijver. “Ik vind het een uitdaging om na te denken wat je voor kinderen, maar vooral voor jongeren op deze zender kunt bewerkstelligen.”

Kunzeler wil “het verhaal op NPO 3 op een andere manier gaan verpakken. Het mag allemaal wat frisser en origineler. Het zou goed zijn als we jongeren in de toekomst meer via het hart in plaats van het verstand bereiken. Thema’s als relaties, lifestyle en daten laten we liggen. Nu hebben jongeren veelal een probleem, dat lossen we op en dan is het programma afgelopen.”

De achilleshiel van Kunzeler is ongeduld, beseft ze. “Bij de publieke omroep heb ik moeten leren dat het niet morgen af is. Ik ben vrij direct en moest me aanpassen tot diplomatie. Niet iedereen wil in mijn tempo mee. (…) Ik leg de lat hoog, ben een strenge poortwachter. Maar ik heb ook niet altijd de wijsheid in pacht.”

Het complete interview met Suzanne Kunzeler is te lezen in het septembernummer van Broadcast Magazine. Nog steeds geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale abonneeactie!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen