Even tot Hier terug vanaf 12 november
woensdag 2 november 2022

Even tot Hier terug vanaf 12 november

Niels van der Laan en Jeroen Woe komen terug met een nieuw seizoen van Even tot Hier. Terwijl de mannen van Oranje aantreden op het WK zullen Niels en Jeroen beginnen aan het achtste seizoen van de satirische en muzikale zaterdagavondshow

En natuurlijk zullen ook dit seizoen de muzikale gast, het liedje van één minuut, de scherpe grappen en rake observaties niet ontbreken. Even tot Hier begint op 12 november en is elke zaterdag om 21.30 uur, of om 22.30 uur, of nou ja, niemand weet hoe laat precies vanwege het WK Voetbal, te zien bij BNNVARA op NPO 1.

Niels van der Laan en Jeroen Woe: “Je kunt zonder schuldgevoel naar ons gaan kijken, want wij hebben onze studio voor zover bekend niet laten bouwen door uitgebuite arbeidsmigranten!”

Op 6 oktober werd Even tot Hier bekroond met de Gouden Televizier-Ring. Het programma wordt gemaakt door Niels van der Laan en Jeroen Woe, samen met schrijvers Hans Riemens, Peter Capel, Peter Heerschop, Emilio Guzman, Owen Schumacher en Armèn Hakhverdian. Het is een coproductie van BNNVARA en MediaLane.

Bron: BNNVARA/BM
Foto: William Rutten/Televizier

Bericht delen