Eddy Zoëy in Five Days Inside
zondag 26 juni 2022

Eddy Zoëy in Five Days Inside

Na de zomer laten twee – in plaats van drie – BN’ers zich weer vijf dagen opsluiten in diverse instellingen in Nederland voor het programma Five Days Inside. RTL heeft onthuld wie die presentatoren zijn.

In Five Days Inside verblijft een presentator elke aflevering vijf dagen en nachten bij instellingen in Nederland waar je normaliter niet zomaar binnenkomt. In het verleden waren dat onder meer Beau van Erven Dorens, Angela Groothuizen en Caroline Tensen. Vorig seizoen werd nog gepresenteerd door Natasja Froger, Rick Brandsteder en Geraldine Kemper, maar ook die samenstelling gaat nu op de schop.

RTL onthult in de plannen voor augustus dat Geraldine Kemper blijft, maar dat zij ditmaal wordt ondersteund door ‘nieuwkomer’ Eddy Zoëy. Zo gaat de presentator onder andere inside bij een centrum waar jongeren en volwassenen verblijven die na een ernstig hersenletsel in coma zijn geraakt en nu een intensief neurorevalidatie programma volgen.

Geraldine Kemper zit op haar beurt ook niet stil. Zij verblijft in het nieuwe seizoen onder meer in een opvanghuis voor slachtoffers van huiselijk geweld, en in de grootste vrouwengevangenis van Nederland.

Five Days Inside is vanaf woensdag 31 augustus wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Het programma wordt geproduceerd door Vincent TV Producties.

Bron: RTL Nederland/Televizier/BM

Bericht delen