Echte Meisjes In De Jungle start bij Videoland
maandag 9 januari 2023

Echte Meisjes In De Jungle start bij Videoland

Gaby, Louisa, Diva, Janice, Michella, Lena, Jill, Kelly, Esmée, Fabiola, Annebel en Channah gaan het avontuur van hun leven aan in Echte Meisje In De Jungle bij Videoland. Dat is vanaf maandag te zien.

In het programma, dat meer dan 10 jaar geleden voor het laatst te zien was en nog steeds vers in het geheugen van veel mensen zit, gaan verschillende bekende Nederlandse reality-tv sterren de strijd met elkaar aan in de jungle van Laos, onder leiding van de nieuwe presentator Valerio Zeno. Die keert daarmee terug op tv na zijn vertrek bij BNNVARA in 2018. Zie hier de trailer.

Onder meer Annebel Visscher (Temptation Island), Jill Goede (Big Brother), Channah Koerten (Ex on the Beach), Esmee Ipema (Ex on the Beach), Gaby Blaaser (Bachelorette), Lena (Ex on the Beach) en Fabiola (Temptation Island) behoren tot de deelnemers.

Echte Meisje In De Jungle is geproduceerd door Warner Bros. International Television Production Nederland en is vanaf 9 januari exclusief te zien bij Videoland. De eerdere drie seizoenen werden tussen 2011 en 2013 uitgezonden door RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM
Foto: Videoland

Bericht delen