Discovery World stopt per 1 januari 2021
vrijdag 27 november 2020

Discovery World stopt per 1 januari 2021

Discovery Benelux & GSA heeft besloten dat de zender Discovery World zal stoppen per 1 januari. Het kanaal is nu nog te zien bij diverse televisie-aanbieders.

Zo maakt de zender bij Ziggo onderdeel uit van het aanvullende pakket Movies & Series XL en bij KPN zit Discovery World in het Pluspakket. Ook in België verdwijnt de zender uit het aanbod. Op korte termijn gaan distributeurs hun klanten over het stoppen van de tv-zender informeren. SKV uit Veendam heeft dat inmiddels al gedaan.

Isabel van Enckevort van Discovery Benelux & GSA meldt het volgende aan Totaal TV: “Discovery World zal niet meer beschikbaar zijn na 31 december 2020. Je kunt populaire programma’s van Discovery World zoals Blowing Up History en Codes and Conspiracies blijven kijken op Discovery Channel. Met het stoppen van Discovery World in Nederland en België komen de zenderportfolio’s in lijn met de rest van Europa.”

Het is op dit moment nog onduidelijk of andere content van Discovery World wordt toegevoegd aan Dplay, de eigen online streamingdienst van Discovery Network.

Bron: Totaal TV/BM

Bericht delen