Britt Dekker en Martien Meiland openen nieuw seizoen Code van Coppens
vrijdag 18 maart 2022

Britt Dekker en Martien Meiland openen nieuw seizoen Code van Coppens

Fanatieke koppels van BN’ers en nieuwe escape rooms: het amusementsprogramma Code van Coppens komt terug op SBS6. In een race tegen de klok gaan wekelijks opnieuw twee duo’s van bekende Nederlanders op zoek naar aanwijzingen in de escape rooms.

De duo’s worden hierbij wederom op afstand geleid door de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens. In de eerste aflevering nemen Britt Dekker en Martien Meiland het in escape room Hemel en Hel op tegen het Ik geloof in mij-duo René le Blanc en Rutger van Barneveld. Wie kraakt als eerste de code en verlaat de kamer zonder kleerscheuren? Code van Coppens is vanaf 2 april iedere zaterdag om 20.30 uur te zien op SBS6.

De koppels die dit avontuur aangaan moeten beschikken over voldoende koelbloedigheid, durf, doorzettingsvermogen en inzicht om te slagen in hun opdracht: sneller ontsnappen uit de kamer dan hun opponenten. Yolanthe Cabau en Loes Haverkort gaan op bezoek bij een taxidermist, een opzetter van dieren. Dennis van der Geest en Niels van Baarlen zijn hun tegenstanders. Katja en Birgit Schuurman trotseren de escape room noodlanding en nemen het hierbij op tegen Pia Douwes en Carolina Dijkhuizen. De dames van OG3NE en oud-profvoetballers Anouk Hoogendijk, Glenn Helder en Roy Makaay moeten zien te ontsnappen uit een mortuarium.

Ook Frans Duijts en Wolter Kroes, Sanne Wallis de Vries en Thomas Cammaert, Tanja Jess en Charly Luske, Sandra Schuurhof en Evelien de Bruijn, Sergio Vyent en Victor Abeln, Samantha Steenwijk en Chatilla van Grinsven, Tooske en Bastiaan Ragas en Airen Mylene en Taeke Taekema wagen zich in het tweede seizoen van Code van Coppens aan escape rooms vol mysteries.

Code van Coppens wordt geproduceerd door Roses are Blue.

Bron: Talpa Network/BM
Foto: Wessel de Groot/Talpa

Bericht delen