Autosportprogramma GP Magazine verhuist naar Veronica
dinsdag 21 november 2023

Autosportprogramma GP Magazine verhuist naar Veronica

Het bekendste autosportprogramma van Nederland, GP Magazine, keert terug met een nieuw seizoen: bij Veronica. In Veronica GP Magazine krijgt vaste host Mark Koense versterking van autofanaat, journalist en presentator Bas van Werven.

Samen ontvangen ze elke week Nederlandse grootheden uit de autosport. Nieuw dit seizoen is de TinQ Track Challenge, waarin BN’ers tegen elkaar racen in een 400 pk sterke Porsche. Veronica GP Magazine is vanaf zaterdag 2 december om 18.00 uur wekelijks te bekijken op Veronica. In het verleden was het programma te zien bij RTL 7.

In Veronica GP Magazine bespreken Mark en Bas elke week de Formule 1 en andere disciplines uit de autosport met spraakmakende gasten uit de racewereld. Daarnaast duiken Mark en Bas in de historie van beroemde races en genieten kijkers van boeiende reportages over de autosport. Met scherpe meningen, pure passie, mooie verhalen en snelle grappen. De gasten die aanschuiven zijn onder anderen (voormalig) autocoureurs en F1-analisten Christijan Albers, Jan Lammers en Tom Coronel. Ook coureurs Kevin Abbring, Nicky Catsburg en racefamilie Toine, Loris en Liam Hezemans geven hun mening over de ontwikkelingen binnen de Grand Prix.

TinQ Track Challenge
Een nieuw onderdeel dit seizoen is de TinQ Track Challenge, waarin BN’ers tegen elkaar racen in een 400 pk sterke Porsche. De BN’ers die uit hun comfortzone stappen en de strijd aangaan zijn presentatrice Airen Mylene, dj Sunnery James, presentatrice Sandra Schuurhof, zangeres Do van Hulst, sportjournalist Samantha van Wijk, presentator Dennis van der Geest, muziekproducent Ronald Molendijk en schaatser Hein Otterspeer. Ook Veronica GP Magazine-presentatoren Mark en Bas verschijnen zelf aan de start en doen een gooi naar de overwinning.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen