Annelotte Pera versterkt Bruut Amsterdam
vrijdag 11 februari 2022

Annelotte Pera versterkt Bruut Amsterdam

Annelotte Pera is gestart als Business Director van productiemaatschappij Bruut Amsterdam. De 38-jarige Pera was de afgelopen zestien jaar werkzaam bij verschillende bureaus, zoals Ogilvy, Alfred en The Social Club.

In functie aan de bureauzijde werkte ze reeds samen met Bruut Amsterdam. Nu maakt ze de overstap naar het productiehuis. “Bruut Amsterdam is een atypische productiemaatschappij. Een jong bedrijf met een ‘can do’-mentaliteit, dat een uitstekend oog heeft voor hedendaagse content en maatschappelijk relevante thema’s.”

Pera brengt kennis, ervaring en een duidelijke visie mee naar het snel groeiende productiehuis. “Ik zie Bruut Amsterdam komende jaren uitgroeien tot een van de meest toonaangevende productiemaatschappijen. Met een team van filmmakers die relevant werk maken, passend voor elk scherm en in staat om mensen in beweging te brengen.”

Deniz Alkaç, oprichter en managing director van Bruut Amsterdam, is verheugd op de komst van Pera. “Tijdens een samenwerking heeft Annelotte ervaren waar ons hart sneller van gaat kloppen. Opvallende campagnes, gemaakt aan de hand van een intelligente, geïntegreerde aanpak.”

Alkaç heeft er vertrouwen in dat Pera de operatie in goede banen leidt. “Ik zocht iemand met evenveel liefde voor het vak als ik. Die heb ik nu gevonden. Annelotte is daadkrachtig en fijn om mee te werken. Ik ben blij dat zij, met al haar ervaring, ervoor heeft gekozen om samen met mij aan dit bedrijf te bouwen.”

Bron: Bruut Amsterdam/BM

Bericht delen