Ajouad El Miloudi nieuwe presentator De Nieuwe Maan
zaterdag 18 januari 2020

Ajouad El Miloudi nieuwe presentator De Nieuwe Maan

Vrijdag 24 januari start een nieuw seizoen van De Nieuwe Maan. Ajouad El Miloudi volgt daarin Fidan Ekiz op als presentator, en zal wekelijks op vrijdagen met zijn gasten de ontwikkelingen binnen de multiculturele samenleving bespreken.

Ajouad El Miloudi is al sinds zijn 18e actief in de mediawereld. Hij heeft inmiddels een lijst uiteenlopende programma’s op zijn CV staan en is bij het grote publiek bekend van programma’s als De Keuringsdienst van Waarde, De Reünie en Kaaskop of Mocro. Naast het presenteren van programma’s bedenkt en schrijft hij zelf ook tv-formats over onderwerpen die hem nauw aan het hart liggen.

“Een talkshow presenteren is een droom, vooral om dat te mogen doen voor een omroep die openstaat voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen”, aldus Ajouad El Miloudi. Naast De Nieuwe Maan zal hij ook andere programma’s gaan maken voor de NTR.

De eerste nieuwe aflevering van De Nieuwe Maan is te zien op vrijdag 24 januari om 17.15 uur op NPO 2. Vanaf 7 februari schuift het programma naar 18.00 uur.

Bron: NTR/BM
Foto: Stijn Ghijsen/NTR

Bericht delen