Timur Perlin fulltime aan de slag voor NPO 3FM
zondag 5 juli 2020

Timur Perlin fulltime aan de slag voor NPO 3FM

Timur Perlin maakte zondag de laatste aflevering van de Timur Timur Show tussen 9.00 en 12.00 uur op NPO Radio 2. Vanaf nu gaat hij fulltime werken voor NPO 3FM.

Timur meldde zondag het volgende: “Ik ga deze zondag opgeven. Jammer, maar er is tijd van komen en er is een tijd van gaan.” Hij keerde in april al terug bij NPO 3FM, waar hij tussen 12.00 en 14.00 uur een lunchprogramma maakt. “Vanaf nu ga ik fulltime werken voor 3FM”, aldus de dj.

Perlin kreeg in 2008 zijn eerste eigen programma bij 3FM. Daarin introduceerde hij onder andere Mama Appelsap, een onderdeel waarbij Nederlandse woorden in anderstalige nummers te horen zijn. Begin 2018 stopte hij bij 3FM, naar eigen zeggen omdat hij wilde stoppen met radioprogramma’s maken. Maar nog hetzelfde jaar ging hij aan de slag bij NPO Radio 2.

Wie het programma van Timur Perlin op NPO Radio 2 opvolgt, is nog niet bekend. De programmering van de zender kent de komende tijd meerdere plekken die vrijkomen. Rutger Radstaake stopt met de vroege ochtendshow, Daniël Dekker vertrekt naar NPO Radio 5 en Frank van ’t Hof stopt met zijn ochtendshow in het weekeinde.

Bron: Radiofreak/BM

Bericht delen