SLAM! is het pompende hart tijdens ADE
maandag 3 oktober 2022

SLAM! is het pompende hart tijdens ADE

SLAM! pakt groots uit tijdens Amsterdam Dance Event (ADE). Het station is van woensdag 19 oktober tot en met zaterdag 22 oktober live te horen vanuit het epicentrum van de dancemuziek: Amsterdam.

De SLAM!-studio verhuist speciaal voor ADE naar het Room Mate Aitana Hotel. Vanaf deze locatie wordt er live radio gemaakt. Luisteraars worden getrakteerd op interviews met ’s werelds beste dj’s, SLAM!-reporters gaan op stap om verslag te doen van de tofste feesten én natuurlijk komen grootheden zoals Armin van Buuren, Joris Voorn, Nicky Romero en Sam Feldt langs voor een live-set. SLAM! zorgt hiermee dat heel Nederland én de hele wereld ADE kan meemaken via radio, het YouTube kanaal SLAM! Music, SLAM! TV en Twitch.

SLAM! is onlosmakelijk verbonden aan Amsterdam Dance Event. Het station brengt al jarenlang live radio vanuit de hoofdstad en weet daarmee miljoenen luisteraars én kijkers van over de hele wereld – van Zuid Amerika tot aan Azië en de rest van Europa – naar zich toe te trekken. De reden om dit jaar weer terug te keren en het nóg grootser aan te pakken.

Martijn Zuurveen, Radio Director RadioCorp, legt uit: “Met SLAM! knalt elke dag de energie al uit je speakers, maar met ADE doen er we nog een schepje bovenop. Dance zit in ons DNA en wij weten als geen ander hoe we een feestje moeten bouwen. Live vanuit het centrum van Amsterdam zorgen wij dat niemand een seconde hoeft te missen van alles wat met ADE te maken heeft. Met de SLAM! SUPER VIP actie krijgen luisteraars de kans om er zelf bij te zijn, maar ook als je niet naar ADE gaat, zorgen wij dat je er toch bij bent.”

Bron: SLAM!/BM
Foto: Marc Verhees (Armin van Buuren)

Bericht delen