RADIONL heeft nieuwe audiovormgeving
dinsdag 29 maart 2022

RADIONL heeft nieuwe audiovormgeving

RADIONL is deze week gestart met nieuwe audiovormgeving. Het nieuwe pakket is gemaakt door Pors Impact Creative uit Geldrop. Daaraan toegevoegd zijn de stemmen van Erik de Zwart en Jan Smit, de huidige voice-overs van RADIONL.

Audiovormgever Marcel de Vries van RADIONL: “Voor het eerst zijn we de samenwerking met Pors Impact Creative aangegaan en dat blijkt een schot in de roos. De wens was een feelgood sound met een stoer randje. Pors heeft een zeer uitgebreid pakket voor ons gemaakt wat al onze verwachtingen heeft overtroffen. Van uuropeners tot nieuws-, weer-, en verkeersjingles.”

Henrie Pors van Pors Impact Creative: “RADIONL is een unieke zender en dat verdient ook unieke jingles. We hebben een custom made pakket geproduceerd met veel ‘echte’ instrumenten. Met dit pakket kan RADIONL weer een flinke tijd vooruit.”

Directeur Nico Silvius: “Ook op het gebied van vormgeving staan we zeker niet stil en willen we blijven vernieuwen. Met deze stoere ‘catchy’ sound laten we horen dat we trots zijn op hetgeen wat we doen. We zijn ontzettend blij met onze nieuwe vormgeving.”

Bron: RADIONL/BM

Bericht delen