Patricia van Liemt terug op de radio met programma over seks & gender
woensdag 4 november 2020

Patricia van Liemt terug op de radio met programma over seks & gender

Radio dj Patricia van Liemt keert vanaf donderdag 5 november terug op de radio. Op de nieuwe lifestylezender GoodLIFE Radio gaat zij elke maand het programma Let’s Talk About Sex(e) presenteren. Van Liemt was tot een jaar geleden sidekick bij de ochtendshow van 100%NL en was daarvoor sidekick van Jeroen van Inkel op Qmusic.

In het nieuwe programma Let’s Talk About Sex(e) gaat de radio dj in gesprek met verschillende gasten over seks en gender. Waar zitten nog de taboes? Zou zorgseks voor gehandicapten gesubsidieerd moeten worden en is de Tinder-beleving anders voor mannen dan voor vrouwen? Van Liemt verdiept zich al langer in deze onderwerpen in de gelijknamige podcast Let’s Talk About Sex(e).

Patricia van Liemt: “Iets dat we al een tijdje missen op de radio is een goed gesprek over seks en gender. In navolging van mijn podcastreeks Let’s Talk About Seks(e) mag ik dit programma maken op GoodLIFE Radio. We leven in een tijd waarin seks en gender een groot deel van onze identiteit zijn geworden. Erover praten kan heel makkelijk zijn, maar is soms ook zeer complex. Ik ga met verschillende mensen in gesprek op zoek naar wat seks voor hun betekent.”

Let’s Talk About Sex(e) is vanaf donderdag 5 november elke eerste donderdag van de maand tussen 20.00 en 21.00 uur te beluisteren op GoodLIFE Radio. 

Bron: De Radiofabriek/BM

Bericht delen