NPO Radio 5 zendt Week van de Jaren 60 in mono uit
woensdag 12 februari 2020

NPO Radio 5 zendt Week van de Jaren 60 in mono uit

NPO Radio 5 laat de jaren 60 écht herleven. Muziek uit die tijd klinkt ook weer zoals toen: de zender gaat tijdens de Week van de Jaren 60 weer terug naar mono.

De knop gaat op zaterdag 15 februari om 07.00 uur om: vanaf dan is de muziek op NPO Radio 5 een week lang in mono te horen. Dj Jeroen van Inkel, bedenker van dit initiatief: “Dit is een mooie manier om terug te gaan naar de jaren zestig. Veel radiozenders zonden toen nog in mono uit en wij willen dat gevoel weer een week lang terugbrengen.”

De Week van de Jaren 60 wordt op vrijdag 21 februari afgesloten met de door de luisteraars samengestelde lijst met Evergreens van de Jaren 60. Eindigen The Cats weer met twee nummers in de top 10 en pakken ze nu misschien wel de eerste plaats? Of staan The Beach Boys net als vorig jaar weer bovenaan met God Only Knows?

De luisteraar bepaalt: er kan nog tot donderdag 20 februari 12.00 uur worden gestemd via www.nporadio5.nl. Dj Bert Haandrikman maakt kort na sluiting van de stembus om circa 13.15 uur de top 5 bekend op NPO Radio 5.

Bron: NPO/BM

Bericht delen