Nieuwe studio, nieuwe jingles en vertrouwde shows op Qmusic
maandag 23 augustus 2021

Nieuwe studio, nieuwe jingles en vertrouwde shows op Qmusic

Mattie en Marieke zijn maandagchtend teruggekeerd van hun vakantie in een nieuwe Qmusic-studio. Ook de jingles van de radiozender zijn tijdens de zomervakantie vernieuwd. De vertrouwde programmering kent dus een frisse start van het nieuwe seizoen.

Nieuwe studio en nieuwe jingles
De studio van Qmusic heeft een metamorfose ondergaan. Ook de jingles zijn vernieuwd. De nieuwe sound is muzikaler en energieker en sluit nog beter aan bij het positieve gevoel dat Qmusic de luisteraars wil geven. De slogan blijft hetzelfde: ‘Q sounds better with you’. Hieronder de nieuwe jingles, met dank aan Radiofreak.

Mattie & Marieke
Na hun vakantie hebben ochtend-dj’s Mattie Valk en Marieke Elsinga elkaar weer een hoop te vertellen. Samen met nieuwslezer Anne-Marie Rozing, regisseur Tom de Graaf en Joe Stagiair van de Show, bespreken ze elke ochtend van 6.00 tot 10.00 uur wat ze bezighoudt. Daarnaast spelen ze het populaire radiospel Het Geluid, het Verjaardagsrad en Ja of Nee. Ook Domien Verschuuren is terug met zijn Q-middagshow.

Qmusic behaalde in totaal over de eerste twee kwartalen van dit jaar een record marktaandeel van 19,5 procent (was vorig jaar 16,6 procent). Met deze combinatie van verbeteringen en vertrouwde programma’s kijkt de zender met veel vertrouwen naar de toekomst.

Bron: Qmusic/BM
Foto: Joeri van Breukelen/Qmusic

Bericht delen