Het Basispakket op Radio Veronica
zondag 18 december 2022

Het Basispakket op Radio Veronica

Van maandag 19 tot en met zaterdag 31 december hoor je Het Basispakket op Radio Veronica: de tracks die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Vergeet de blikken ragout en kaasvlinders. Het Basispakket is het beste kerstpakket voor onder de boom. Van The Rolling Stones’ Sympathy For The Devil tot When Doves Cry van Prince: het zijn liedjes die je minstens een keer in je leven gehoord moet hebben.

Het Basispakket is gevuld met onverwoestbare klassiekers, maar ook met wonderschone liedjes die nooit het absolute hoofdpodium haalden. Met bands die hele stromingen veroorzaakten tot artiesten die op hun eigen eiland uitgroeiden tot de iconen van hun tijd.

Veronica draait de tracks uit Het Basispakket op alfabetische volgorde. U2 mag dus al op 19 december komen opdraven met Angel of Harlem, terwijl Zombie van The Cranberries pas op 31 december aan de beurt is. Luisteraars krijgen twee keer per uur een wildcard om ter plekke live in de uitzending de lijst aan te vullen.

Het Basispakket start op maandag 19 december om 6.00 uur in de ochtend en is vanaf dan elke dag te horen op Radio Veronica. Het Basispakket eindigt op 31 december om 21.00 uur.

Bron: Talpa Network/BM

Bericht delen